Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sociala mediers makthavare

Nyvaken famlar jag i mörkret ut till badrummet, tänder inte lampan. Får fram sminkväskan, lägger lager på lager. Kammar håret, knäpper i hårförlängningen, ordnar frisyren. Dagen till ära en inbakad fläta. Jag är otroligt duktig på att arbeta i mörker, många års träning. Vågar tända lampan, möter min blick. Jag är en äkta människa av kött och blod, med ett äkta tandblekningsvitt leende, äkta lösögonfransar, ett äkta löshår, äkta blondering och dagen till ära en äkta inbakad fläta. Ingen ska komma och säga att jag inte är äkta! Tar mig ut ur badrummet, målar mina silikonläppar med läppstiftet jag lämnade i köket i går kväll när jag drack ett glas vatten för att stilla hungern. Sätter på mig bh:n i sovrummet, några storlekar större än tidigare för att förstoringen ska få plats. På med riktigt tajta träningskläder och snart är jag redo att möta mina fans på sociala medier, alla de som älskar mig, som följer mig för att jag vågar vara jag, för att jag inte gör mig till, för att jag inte låter mig påverkas av allt som samhället försöker pracka på mig. Som följer mig för att jag vågar stå för mina åsikter om att det räcker med sund mat och sund träning för att vara vacker. Snart kommer fotografen med sin trollerikamera och dagens budskap kan börja pumpas ut och reklamintäkterna kan börja rulla in.





Fri vers av CicciWJ
Läst 120 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-09-28 16:07



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Skönt förpackad ironi.
2021-10-27

  Kajan VIP
Här framträder lager på lager, snygg satir !
2021-09-28

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar träning.
2021-09-28
  > Nästa text
< Föregående

CicciWJ
CicciWJ