Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trådar

Sidenskjortan blank
Glider mot huden
Den tunna tråden
I mångfald samman

Spinn klokt du lilla
Vävd blir du stor
Vi behöver alla trådar
Att knyta till en




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-28 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva