Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ses pappa.

Om jag får välja
jag ger dig nyckeln till dörren.
Så du återfår din värdighet
och får tillbaks din ro
Om jag får välja
jag sänder med dig våra lyckliga minnen.
och en hälsning till farfar.
Förlåt
Vi ses pappa.




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-28 17:23



Bookmark and Share


  E Nordin VIP
Känslosam
2021-10-01

    Totiki
Rakt in i hjärtat!
2021-09-30

    Totiki
??
2021-09-30

  stormengudrun VIP
Jättefin och känslosam:-/
2021-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover