Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bal, ans, akt...

Det måste ju bara vara
att balens steg rätt ihop para...
Den stilen ansa
ej på annat chansa...
För att dansen sen då bäst klara...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-28 17:32



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja en akt av precision med fason!
2021-10-01

  limerick
Härlig och tungvrickande limerick!
2021-09-29

  ULJO
Dans kräver sin balans
2021-09-28

  lodjuret/seglare VIP
Läsande är likt första och andra dosen, av vind i seglen eller givna rosen, det märkliga med exempelvis hat, är som om någon avskyr mat, kanske för att ha blivit gödd, eller ens att ha varit född...
2021-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt