Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kapitulerar inför dina ludna ben

En flock gröna apor invaderar Stockholm slott och tiden slår bakut bakom de försilvrade letargiska och föesoffade bortglömda skikten i att som när aldrig ska jag sluta att älska dig med bestämda institutionella former av sorgsna ceremonier när du kommer hem grön av avund på en psykiatrisk avdelning som luktar godtycke och och uppgivenhet att sitta i timmar och stirra in i en vägg medan doktorerna dansar can can släpp för i helvete ut mig jag har ett skägg att passa pastan är överkokt övermaga överjag kom och lägg dig älskling och en blixtrande ångests uppebarelser av ett fullständigt meningslöst liv tillsammans med leif ge perssons tjocka mage det är någon som skjuter ihjäl någon igen och jag måste vakna av kärlek när jag kapitulerar inför dina ludna ben.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2021-09-28 17:32



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Kapitulera inför dina ludna ben - det ger en spännande vändning i din dikt!
2021-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP