Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Tänk ändå klokuggla


Olika äppelsorter planterades
på obruten mark
nästan 100 år senare bär träden frukt
fångade på bild solmogna äpplen
hörde kraset
kände smaken på tungan
efter bettet
kände i handflatan
dess viskande röst

obs! rörde dem inte




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2021-09-28 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP