Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄNSKAP

Vänskap är en vacker sak
men tas lätt för givet.
Den ger sällan en bismak
som krydda här i livet.
Lycklig för var vän jag får
och älskar de jag har.
Och alla de som återstår
den tid som jag har kvar.
Vänskap är en rikedom,
en skatt att vårda ömt.
Tycker synd om alla som
det helt verkar ha glömt.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-28 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP