Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje dag


för vi dialogen med vårt inre
om vad som är rätt eller fel
det viktiga bevara kärnan hel
och inte låta samhällets mörker
förändra allt vi tror på
eller våra drömmar
varje dag pågår kampen
och inte låta någon eller något
förändra oss
till något vi inte vill vara

vi stiger hellre ut i dagen med ljuset över pannan
och går med trasiga skor
än putsar någon annans brynja
Vi fokuserar på allt vi älskar och brinner för




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2021-09-28 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP