Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv

Ett liv kan vara lärorikt
Långt och fartfyllt
Med upptåg var dag
Eller kort
Så kort, att inte ens en timma är uppfyllt.

Ett liv kan vara fyllt av glädje
Likt ett rus
I sus och dus
Så till bredden fyllt
Att år inte räcker till

Ett liv kan vara orättvist
Så om offerkoftan
Är bännvinsknäppt
Och glädjen flytt sin kos,

Glöm då inte bort att du ensam är livets matros!





Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-28 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t