Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Under ett svart paraply

Fäller upp
mitt svarta
paraply

Ser det
höstlövsröda
bladet
bada i en
blanksvart pöl

Tänker på
vår promenad

Och hur det
än är med regnet
och himlens
kompakta grå

Så får
höstlövets färg

Och bara tanken
på vår kommande
promenad

Mig faktiskt
att återigen
känna mig riktigt glad




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-28 18:21



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Inget är rintigt mörkt och dystert så länge de färgsprakande löven finns.
2021-09-29

  ULJO
Höstlövs vackert
2021-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP