Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höstbilden plåtade 2017


Ögonblicksbild


Över blekblå himmel
flyter små lätta cumulusmoln
långa mjuka skuggor
målar fasaderna
med bleknande aftonsol

en fridfull stillhet präglar bilden
och ett stillsamt sorl




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2021-09-28 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP