Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mannen är som en hund


han ska va lojal, trogen
allena glad mot sin ägare

snärjd i ett koppel

























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-28 19:58



Bookmark and Share


    Maria Malm
Inte skälla i tid och otid heller..katter har sina fördelar..
2021-10-08

  lodjuret/seglare VIP
Vilken tur att det finns katter, eller mugg med text för den delen.
2021-09-29

  SatansSon VIP
slå dig fri.
2021-09-28
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando