Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tårar minns

 

Tiden sträcker ut sin hand

söker min blick

finner mitt hjärta

drar en linje

från punkt till punkt

hör någon sucka

tungt så tungt

ser någon ducka

i mörkrets djup

aldrig når jag dit

där viljan finns

aldrig ser jag åter

när tårar minns.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2021-09-28 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP