Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Är det nu

du drar mig nära

Är det nu

du ser mig

Är det nu

mitt namn lämnar din tunga

Är det nu

solen kommer fram och nattens mörker spolas bort

Är det nu

mörka moln försvinner med vinden och du drar mig närmre

Är det nu

Tiden går snabbare och klockan går långsamt

Är det nu.




Fri vers (Fri form) av Alltid Här
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-28 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alltid Här
Alltid Här