Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotocollage av egna bilder från promenad vi Vinterviken och från vår balkong.


Indiansommar

Träden förändrar sig
löven färgas
ett efter ett

På vattnet en båt
en tunnel mynnar
ut i en spränggrop

 

Solen lockar
ett myller av människor
längs gångvägen
möter varandra
lagrar ljus

 

Dagarna vandrar
i och ur varandra
som smultron uppträdda på strån
söta att äta
lämnar ett ensamt
lätt brutet strå
kvar i handen

 

Backen är brant
en cykelbroms gnisslar
rådjurskidet ger oss en blick
när vi passerar mellan husen
långt framför oss syns en bänk

 

©Eva Hedlund fd Langrath 2021

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-09-28 22:24



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Vackra bilder tecknar du i ord, denna tidiga höst…
2021-09-29

  ULJO
Sommaren vill inte riktigt ta avsked än.
2021-09-29

  Niliboy
Fint fångat av den härliga indiansommaren ! Själv sitter jag kanske på bänken som syns där långt framme!
2021-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP