Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gyckelcykel

 

Is på svängen
hjul fick spinn
ut i terrängen
for Hondan in

direkt den upp
råkade brinna
såg krasst cup
ej kunde vinna

utom tävlan så
vann jag pokal
flög högst ändå
ifrån kurva hal




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-29 09:50



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Kul om hjul med strul!
2021-10-05

  Niliboy
Ja, du är rolig du på min ära! Huga ligen!
2021-09-29

    Sefarge VIP
Den som överlevt
Sådan krasch.
Måste ha mer
än Nio kattliv
"in cash?"

2021-09-29

  Öknens Ros VIP
en olycka händer så lätt
i synnerhet på en isplätt
2021-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP