Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fimpfilur - Tanka

 

Askkoppen skrev en

arbetsskadeanmälan

om passiv rökning

yrkandet avslogs men fick

större andrum som askfat




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-09-30 00:27



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mina handmålade fimpakrukor blev bo för humlorna... De får se sig om efter en ny arbetsuppgift, ... , gå till arbetsförnedringen... - ursäkta jag är ett friställt askfat vad kan ni erbjuda mig för omskolningsbidrag?
2021-10-05

    Lena Staaf VIP
Riktigt snålt av den där arbetsskadenämnden. Askkoppen är definitivt illa ute.
2021-09-30

  Öknens Ros VIP
Giftiga pinnar det där! Avrådes bestämt att använda.
2021-09-30

    Sefarge VIP
Hmm.m liknar lite
Insidan på navkapseln
Från en Amazon
Ursäkta fritt
Löpande
associa
-tion
;)
2021-09-30

  Niliboy
Huga ligen du röker väl inte? Jag slutade 2010 efter 42 år å fick kol! Huvva!
2021-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP