Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drag och skjut

Drag och skjut
står det på många ingångar/portar
i vårt land...
Kanske är det därför skjutningarna
har eskalerat?




Övriga genrer (Satir) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-09-29 09:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så är det, speciellt om man inte kan svenska så bra så är det ju enkelt att missförstå.

äntligen en vettig förklaring
2021-10-09

  Marita Ohlquist VIP
Verkar vara en tolkningsfråga så vitt jag förstår.
2021-09-29

  Öknens Ros VIP
Det kan ju kanske missförstås. ;)
2021-09-29
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP