Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallelujah



Klassisk tid
är allt som återstår
Om den blir lång
eller kort avgör tillståndet
Eller om fysiken
och åldern tar ut sin rätt
Man kan inte leva
i all evighet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2021-09-29 10:10



Bookmark and Share


  Koloristen
"Man kan inte leva
i all evighet"

Rom.6:23 säger något helt annat.
2021-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP