Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livräddaren

det tog inte mer
än ett ögonblick
för dig att falla

som en solförmörkelse i hjärtat
där du ligger nedbäddad
i en kammare

jag var panikslagen
men utförde
med vana och strategi
livräddarens ritual

du var så hjälplös
du var så
blå

med döden på tröskeln
förenades
vi två




Fri vers av retzzzina VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-29 11:55



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Ett fruset ögonblick, vacker, framför allt i slutet.
2021-09-29

  Emanuel Sigridsson VIP
En mycket välformulerad öppning i den här texten. Och denna öppningen följs upp elegant i tredje strofen.
2021-09-29
  > Nästa text
< Föregående

retzzzina
retzzzina VIP