Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lärdom

En lärdom har jag med mig
från barndomen

Man ska inte spela munspel
och äta honungssmörgås
samtidigt




Fri vers av stenhur VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-29 14:19



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Hihihi, ja, den ivern, den ivern! Själv försökte jag med passerkortet i bankomaten en gång.
2021-09-29

  ULJO
Vilken fin insikt. Det är ju näst intill omöjligt, dessutom.

2021-09-29

  Jan Widströmer VIP
Nä, säkrast låta bli ... Munspel kan vara dyra.
2021-09-29
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP