Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nu

Nu har jag fått den...




Fri vers av Niliboy
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-09-29 14:58



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Vilken, har du fått?
2021-10-03

  Bibbi VIP
Fint.
2021-09-30

  Bodingen VIP
Högerklicka och vrid bilden medsols men den kanske ska vara så?
2021-09-29

    Lena Staaf VIP
Du har smyckat en vägg med fotokonst?
2021-09-29

  Kajan VIP
Hmm, foto lite som abstrakt konst..men sen kom jag på det, du har fotat med paddan !?
2021-09-29

  Fjellhuldra VIP
Ipad är lättare hantera mer smidigare
än dator.Lätt ha med överallt .
Lycka till.
2021-09-29

  Sparvögat VIP
Härligt, det verkar roligt att upptäcka alla nya funktioner…
iPad är jättebra!
2021-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy