Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steg

Springer så sällan nu
Att det blir en stor händelse
Av några få meter

Den sakta lunken
Sker också
Med spänning

För steget framåt
Visar en väg
Att gå på




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-29 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva