Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känns som höst

löven klamrar sig fast

vill inte falla än

drömmer om sommarens ljus

självmordsregnet tränger sig på

har monopol på känslan

vinden bär en hälsning från vintern

vi bygger murar kring själen

och längtar till vårens eufori

det känns som höst




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2021-09-29 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP