Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens lugn


själens formation
böljar

själens färg
skirnar

själen är sjön
där känslor förs

själen finner
lugn og frid

när stormen bedarrar
den vid brynet svallar

djupets lugn
brisen utdagar

själen stilla till sjöss
vaggas























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 183 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-09-29 17:45



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
"Själen vaggas stilla till sjöss" är vackert!
2021-10-03

  aol
Just såsom man kan tänka sej själens boning någonstans inom oss?
2021-09-29

  AiA Maria den fria

I tillit

vackert

Tack!
2021-09-29

  lodjuret/seglare VIP
Känslan vid läsning känns 'bättre',
någon upprördhet infinner sig ej.
Istället är det litet som att visserligen
ana, stormen i vattenglaset, bara
iaktta som på avstånd, en födelse.
2021-09-29
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando