Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glittrande sockerkristaller

Guldgruvans närhet.
Där finner jag juvelen.
Ditt skimrande du.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2021-09-29 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP