Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykten

Som alltid.
Flyr jag som ett skadeskjutet djur...
Från relationer o känslor.
Gud låt mig någon gång förstå mig själv och hur jag opererar.
Jag vill alltid smyga undan och läka.

Som om såren från förr fortfarande står vidöppna.

Blödande o blottade....




Fri vers (Fri form) av Malin Samuelsson
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-29 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson