Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhet - kärlek

 

 

Min själ mötte din
själars möte

det finaste

Din själ finner min
utan illusioner
ser du mig

 

Det finaste
vid våra  själars möte
vi ser varandra fullt ut

 

Det allra finaste sker
mellan oss

- Det Allra Finaste -




Fri vers av Litchi VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-30 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP