Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När ingen är allt.


Tilda

Ingen nos som tittar fram.

Inget litet huvud som läggs på sned.

Ingen tass som vill något.

Inga öron som vill uppfatta allt.

Ingen med runda kärleksfulla ögon som möter mig med glädjeskutt när jag öppnar dörren.

 

Ingen som skiter på min gräsmatta.

Ingen som kräver chips framför teven.

Ingen som släpper en Tjernobylsk fis vid middagsbordet.

 

Ingen...som alltid finns där för mig.

 

 

Tack Tilda!

 

Foto från en underbar vinterdag på Rådasjön, Mölnlycke 2021.

 




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-09-30 06:38



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP

Vi hade en boxer som hette Pia när jag var liten!¨Hon var precis som ingen!
Hon liknar din hund litegrann.
Jag saknar henne fortfarande!
<3

2022-12-14

  Maiah VIP
Jag delar den totala kärlekskänslan som en kärt husdjur står för… och den stora sorgen när de lämnar oss. Det här går inte bara rakt in i hjärtat utan rakt igenom!!
2021-10-22

  Nina Nightwish
Så fint och så sorgligt.. beklagar förlusten.. Som man älskar sina fyrfota vänner
2021-09-30

    Sefarge VIP
Ack ja!
Vilka saknadens
Känslospår våra
Fyrfotade vänner
lämnar efter sig!
(Som bara husse,
matte kan förstå?)

2021-09-30

  AiA Maria den fria


Fint!

”Ingen” rymmer allt!

Tack!
2021-09-30

  Öknens Ros VIP
Välklädd vovve. Verkar vara väluppfostrad hund av husse att döma.
2021-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP