Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


klocka

 

gör tid och säger

att stilla hinna långsamt

bygga och älska




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-30 14:52



Bookmark and Share


  Minkki VIP
viktig
2021-10-05

  KYREUS of Sweden
Tick
tack
så mycket.
2021-09-30
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP