Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ELDSTORM


Minnen, tumlar runt i oss
Parkerar då och då

Någon vi förlorat
För alltid

En låga som slocknat
Svepte förbi
Svedde våra vingar

En avbruten gren
På vårt livsträd

Finns ändå levande i oss
En del av vårt jag
Alltid

Nya dagar kommer
Att hålla hårt i




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2021-09-30 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST