Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspiration och tillskyndan

INGIVELSE, plötslig tanke, ide eller impuls.
INSPIRATION, ett stimuli som sätter igång mental verksamhet.
IMPULS, plötsligt infall, pådrivande kraft.
TILLSKYNDAN,skynda till, verka för, stödja, förorsaka och tillfoga.

Av en ingivelse
fick jag inspiration
och en impuls till
att tillskynda denna text.




Fri vers (Modernistisk dikt) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-01 08:51



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Kul lek med orden!
2021-10-01
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP