Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varanvarande

Man kan lätt få för sig
att varanen mår likdant
som den ser ut
men så illa kan det väl inte
vara




Fri vers av stenhur VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-01 10:16



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Skojig ordlek.
2021-10-01
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP