Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cancerbesked

livet
är skört
cancerbesked
väntan
ovisshet
visserligen godartad
tumör
på en femåring
om inte mer
tas bort runtomkring
inuti
kan den växa
bli elakartad




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-01 10:35



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
gripande
2021-10-05

  ULJO
Rysningar
2021-10-03

  Marita Ohlquist VIP
En starkt berörande text, hoppas allt blir bra.
2021-10-01

  Maria Sundelin VIP
Smärtsam
2021-10-01
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77