Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fredag

förkylningstider
vabbat några dagar
vi delar på vabb
jag
min sambo
känns bra
ha en stöttande
kärleksfull sambo
vi finns för varandra
i med
i motgång
idag
pysslar vi jag och
våran femåring
höstpyssel
ikväll
tjejkväll
med några från
jobbet
välbehövligt
kul
prata lite
skratta lite
bara vara




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-01 10:38



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det är fint med arbetskompisar som även blir vänner
de man känner kan man dela glädje och motgång med
2021-10-01
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77