Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstens färger

om hösten
frodas färger
löven på träden
ack så vackra
så fina
njuter var dag
av de fina dagar
med sol
med prakten
som hösten ändå är
ute i naturen
det är vi
jag
mina två
jag
mina vänner
med barnen
upptäcker naturens
skönhet
plockar svamp
plockar bär
samlar material
till pyssel




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-01 10:45



Bookmark and Share


  ULJO
Njut av denna tid
2021-10-03

  Maria Sundelin VIP
Ja hösten är en vacker tid
2021-10-01
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77