Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstens djup

Stillhet, tystnad och lugn

Höstens grå dager passar min själ

Vill kunna välja sinnesstämning

Utan påverkan från omgivningens

Ibland allt för glättiga sommarkänslor

Hösten manar till eftertanke

Djuphet och viktiga samtal

Där förmågan att våga se bortom

Ytan betyder mer än ett fejkat leende




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-06 08:23



Bookmark and Share


  ULJO
Hösten som är så fin skaldar du väl om
2021-10-06

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om hösten som förmedlar lugn, ro och harmoni.
2021-10-06

  Solstrale VIP
Ja hösten ger oss tid för reflektion - någonting som både börjar och slutar på samma gång! Fint skrivet med strofer som sjunger!
2021-10-06

  Lottie Ålhed VIP
Fint skaldat om höstens djup.
2021-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP