Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att stå upp

Skillnaden mellan någonting och ingenting är
V
E
R
T
I
K
A
L




Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-10-01 12:49



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Truly a matter of opinion.
2021-10-01

    Sefarge VIP
U
P
P
S
E
E
N
D
E
-väckande skrivet
;)
2021-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP