Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart eller vitt

Min inre schackspelare
rör sig strategiskt
mellan dag och natt

Vet när det är dags
att göra ett drag
och därmed finta bort

mitt överjag
som är fast i det
vita eller svarta




Fri vers (Fri form) av Elin Holmsten
Läst 125 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-10-01 14:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klurig :)
2021-10-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text om hur det är att vara människa.
2021-10-01

    Sefarge VIP
Härlig tilldragande
Dikt,blir tagen på
riktigt lyriskt
Humör!
;)


2021-10-01

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Jag finner en glädje i denna texten för sitt kanske avslöjande budskap om människans natur.
2021-10-01

  AiA Maria den fria

Tankeväckande text

Ser ”schackspelaren” som egot, våra skuggsidor

”Överjaget” tänker jag synes fast ”emellan”...

Ja tack för en givande text att fortsätta utforska!
2021-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Elin Holmsten
Elin Holmsten