Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ateljé i St Malo /4


På resa till nattens ände; kors och tvärs genom livets smutsiga gränder; la Paloma och fuck the whole schebang. En ateljé i St Malo. Madame i snickarbyxor med färgfläckar och undertecknad i säckiga gamla sjömansshorts. Ett åldrande par som lever på vinst och förlust.

Madame: måste du alltid vara så förbannad när du skriver? Tyst kvinna! Det ryker ju om tangentbordet. Du har inte råd att smasha en dator till. Jag går ut med datorn och sätter mig vid det begagnade campingbordet, men den förbannade horisontlinjen förvrider mina tankar.


©DrZappa 2021




Prosa av DrZappa VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-01 14:32



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Ja, jag märker blinkningen till Céline!
2021-11-14
  > Nästa text
< Föregående

DrZappa
DrZappa VIP