Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eko

Och ekot är en fråga
Ständigt aktuell
Liksom svaret är en ångest
Plågsamt skavande

Frågan är varför
Och svaret är jag
Jag är felet
Du inte kunde tåla

Och ekot låter varje dag
Fast svaret kommer lika ofta
Och det rätta för den rätta
Blir inte för dig eller någon annan




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-01 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva