Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutstation

Glimrande forsar en flodvåg
av sensualitet förbi folket
Allt är av människa,
ej att frukta för dem

Blekt är det som ingen ser
som bara den drabbade vet

Den drabbade ser allting,
genom ett hjärtslag i rymden




Fri vers (Fri form) av Michael Folke Alfvén
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-10-01 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Folke Alfvén
Michael Folke Alfvén