Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ingenting mötas

Allting om ingenting,
ingenting alls.
Vi blir vad vi var tillslut.
Ska jag dö nu, om jag dör?

Alltid tillsammans där uppe.

Ensamma är vi alla som klarar
allt, ty ögonblickets iver sluter oss
alla samman.




Fri vers (Fri form) av Michael Folke Alfvén
Läst 80 gånger
Publicerad 2021-10-01 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Folke Alfvén
Michael Folke Alfvén