Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag i mitt liv

I ett annat insegel försvann
gravens galna tjut.

De skrämde mig i åratal med
sina hotelser.
Med detta ordet beskydd.

Bilder bleknade plötsligt när
jag slumrade till och du kom in.




Fri vers (Fri form) av Michael Folke Alfvén
Läst 82 gånger
Publicerad 2021-10-01 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Folke Alfvén
Michael Folke Alfvén