Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köksuret

Min mor sade till mig ofta
att aldrig skruva klockan tillbaka
och pekade emot köksuret.

I nuet utanför är det fortfarande
grönt i trädens lövverk.

Fast själen blir ihåligare
utan din fruktsamma kärlek.

Regnbågen har visat sig på
himlen utanför fönstren.




Fri vers (Fri form) av Michael Folke Alfvén
Läst 99 gånger
Publicerad 2021-10-01 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Folke Alfvén
Michael Folke Alfvén