Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen har sin gång

Lev allt som oftast vid mina
källor kära vän.
Du kommer alltid hem
tillslut, våndan, vårdandet.

Då förflyktigas det avskyvärda.

I dessa återkommande liv
växer det vackra upp igen.

Av vanmakt kan nästan
ingen bemästra ondskan.

Var kan jag odömd finna dig
och inte känna denna saknad.




Fri vers (Fri form) av Michael Folke Alfvén
Läst 104 gånger
Publicerad 2021-10-01 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Folke Alfvén
Michael Folke Alfvén