Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmonias händer



Demoner delar hennes händer
och jag faller fritt,
genom silkesfingerstränder
ner dit sanden spritt
pyramider under grunder
som ej hör till dessa runder
men till riket mitt.

Inom Cheops kryptas krympta
korridorer, låg jag ner,
genom hennes armar stympta
låg jag lågt, så såg jag er,
ovanför mitt innanför,
utanför mitt innan,
och med mumier låg jag ner
förd förutan kvinnan.

Demoner äter hennes händer
utan väg tillbaka,
var jag mig i valven vänder
var jag välvd att vaka,
över nederdagens kval
satt till sarkofagers sal
satt av hand att skaka.













Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-01 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP