Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du hjälpte mig-jag tänker på dig ibland


tänker på dig ibland

tänker på dig ibland
när jag var ute på havet
du ledde mig in i land
jag sträckte mig till dej
och du gav mej din hand

jag tänker på dig ibland
jag kröp upp i din famn
du var som min mor
du gav mig ett vackert namn
du firade stort min dag
och du var snällt som ett lamm

men det gör också ont
som åskan slog du ner
som regnet piskade du ner
av allt ag gav inte allt du ser
och på det tänker jag ibland




Bunden vers (Annat versmått) av Emeliemeriam
Läst 114 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-02 08:22



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Att bli sedd för det man är säger mig dikten
2021-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Emeliemeriam
Emeliemeriam