Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

teckna

teckna ger ro
ger glädje
sitt tillsamammans
ger energi
minnen
ro
glädje
jag
våran fina tjej
tecknar fint
tillsammans




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-02 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77