Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rönnbärshäng

Färglagd lövsläppstid

Åkittlande rönnbärshäng

Stillsamt tankekliv




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-02 13:42



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Som ett klarrött rönnbär i sig själv är texten en rubin! :)
2021-10-05

  Susen VIP
Fint sammansatt med bild i harmoni
2021-10-03

  BenGust VIP
Härliga ordsammansättningar.
2021-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP